2016. december 25., vasárnap

minden hó 35.-én iszok egy bögre forró narancslevet

amit almából facsartam.


csak röviden.
még mindig tornázok jee! (ok ok nem vagyok gép, volt, hogy önhibámon kívül ki kellett hagynom pár napot de ezeket szünetben bepótlom csak három nap, és aznap reggel és este is fogok tornyázni)
rajzolni viszont alig, buuuu...
lehet mégis megnézem a koris aminét, XD jóvanna, ha melegek vannak benne, akkor érdekel és állítólag azok vannak benne (sekélyes vagyok tudomXD) vagyis hát állítólag mégse, de állítólag mégis, vagyis mégse, de mégis, de mégse, de mégis, de mégse, de mégis, de mégse. Anyád! Nehogy már valami ennyire bonyolult legyen! Na majd Zöldalma megnézi és eldönti. Így legyen! Megvan a szilveszteri programom.
Utána meg valami gore horrort kéne nézni, hogy meglegyen az egyensúly.

Szerintem nekünk van az egyetlen macskánk aki nem szereti ha simogatják. Miroszláv a neve de azt hiszem Teufelnek kellett volna nevezni. Egyáltalán nem hallom dorombolni, a simit épp csak eltűri, látszik a nézésén XD Ha valaki merészelné felemelni az tuti megbánná pár másodperc múlva, tapasztalat.  Kiskorában nem volt ilyen. Kis terrormacska lett belőle XD ennek ellenére imádom. Van két kicsi is, a tesói Kolbász és Lecsó, Kolbinak hosszú a szőre, mint Mirónak és tulajdonképp az ő kicsi hasonmása. Sajna nagyon felnéz a bátyóra, csak ne hogy terrormacska kettő legyen belőle is XD


                A terrormacska XD Úgy
meggyömöszölném, de nem merem :"D                                   a kicsi tesó Kolbász
   


                                                         Lecsó, ő a legjobb fej *w*


valószínűleg ők az utolsó kicsik nálunk, mert Törpe az anyamacska eltűnt, és ez általában azt jelenti, hogy nem látjuk soha többé, sajnos sokszor éltük már meg :( Szegény kis görbelábú Törpe...
Lecsó nagyon ráütött, tiszta anyja. TwT


A bentiekről majd a kövi bejegyzésben hozok képet


hmm valami rajz, valami frissebb a teg-ről
hátnem édös, asszem a boszi és a virág lesz a fő karakter, valami sztorit is ki kéne találni nekik







A virág egy ideges kis rohadék


nevet még nem találtam neki




random firka


Zaa átalakult verziója recés fülekkel és szarvval.




karik és a szél



na ennyit mára, még rajz is van, szóval büszke vagyok magamra.
Facebookra is kéne valami karácsonyos rajz de esküszöm nincs kedvem rajzolni, inkább csak filmeket meg sorozatokat bambulnék egész nap, és ennék közben sütiket.
De holnap megpróbálok valamit összedobni. Vagy nem.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése