2017. április 11., kedd

*nyisza nyisza nyisza* AAAAHHHHH~ EEEH? Neeee! Grrrr!!! Szeretlek. ...ISTENEM!!4 GYŰLÖLLEK! ... gore party is coming. hehe

 Hanggyal  kitaláltunk egy kis sztorikát.  Ami már megvan belőle, a lényeg, azt nagyon megszerettem. Egy kicsit kilépek az átlag Zaas világaimból. tehát nem lesz semmi démonos, semmi ufó, semmi szörny, semmi horror, semmi kapucnis felső(na jó, ezt nem ígérhetem meg XD)  Igazából azt is kéne írnom, hogy nem lesz benne semmi meleg, de nem írom.
Az egyik szereplő az enyém a másik Hangyé és ... Muhahahahahaaaa~
Szóval nem bírom ki, hogy ne rizsázzak egy kicsit a karimról, aki mivel olyan friss, mint a reggel sült kenyér, nem biztos, hogy a háttér történetén nem változatok.  De lehet hogy csak hozzárakok. ki tudja, nálam ez kiszámíthatatlan X"D

Nigel Herrera egy mexikói-angol huszonéves csávó, akinek nincsenek combtól lefelé lábai, ezért tolókocsival közlekedik.
Már azért is érdekes egy ilyen karakteren dolgozni, meg kutatni, a téma után, hogy miképpen él egy fogyatékos ember, hogy ezt hitelesem tudjam visszaadni. Mióta a hatalmas bakijaimat elkövettem a DS-nél, miszerint null kutatómunkával raktam egy történetet egy merőben más kultúrájú világba. Azóta ez az utánajárás az egyik kedvenc részem, nagyon fontos a hitelesség, a korhűség meg ilyesmik. Szóval most kutatgattam kicsit a tolószékes
témában, és húha, vannak dolgok, azért kemény lehet úgy az élet. Meg annyi okból kerülhet valaki tolókocsiba, hogy nem is gondolná az ember.
 Na, de Nigelről írogatok ha már felvetettem.

 Amerikában él azt még nem tom hol de valahol vidéken nőtt fel egy kisebb városban. Anyja angol, apja Mexikóból szökött át az usába.
 Egy szegény negyedben éltek egy kicsike házban öten, anya apa a báty Miguel, Nigel és a húguk María Elena.  A bátyó bűnözésből él, börtönben is többször volt. A húg egy lepukkant házban él a családjával, a férjével és a kisfiával nem messze a nagyszülőktől. Nigelnek sikerült a legmagasabbra jutnia a családból a társadalmi ranglétrán onnan ahonnan jött. Persze ez nézőpont kérdése, mert ő is csak annyit ért el, hogy fel tudott költözni az egyik nagyvárosba, és ott építőmunkásként dolgozott. De ezt a melót, még ha nem is kapott sok pénzt, szerette. Nagyon szeret ugyanis fizika munkát végezni, mozogni, pakolni, mászni. A falmászás pedig a hobbija, és legfőbb kikapcsolódása lett. Állandóan tenni akar valamit, ezt az öregtől, az apjától tanulta, ne legyen semmittevő, izzadjon meg a betevőért, az élet úgysem fog vele kesztyűs kézzel bánni. Nem is bánik, hiszen elveszíti a lábait. Ekkor olyan mélypontba kerül, hogy alig mozdul ki otthonról, gyűlöli a világot, önmagát.  Úgy egy év kell, hogy nagyjából összeszedje magát. A körülményekhez képest megpróbál boldogulni, nem költözik haza, marad a városban egyedül. Nem hajlandó otthon ülni, ugyanúgy tenni akar, mint a lábai elvesztése előtt. utálja nézni azokat, akik az ő sorsára jutottak, fogyatékosok lettek és úgy agonizálnak mint ő. Dühítik ezek az emberek. Ezért a felépülésüknél önkéntes segítő. Tanfolyamra jár, amit az állam kedvezményesem nyújt a megváltozott munkaképességűeknek és programozást tanul, hiába nem szerette soha az ülő munkát.
 Nagyon vágyik a két lábon járásra, szeretne műlábakat, de erre nincs támogatás, pénz. Egy párat kap minden sérült ha elveszíti egy vagy két lábát de az övéit ellopják. De ő mindenképpen akar és mániájává válik, hogy szerezzen valami hipermenő műlábat.
Annak ellenére is, hogy tudja az emberek segítségére szorul bizonyos helyzetekben, ki nem állhatja ha segíteni akar valaki. Paradox. Sajnálatot érez felőlük, szánalmat, ami dühöt vált ki belőle. Őt ne sajnálják.
A legfontosabb ember számára az édesanyja, aki a család szíve, és összetartója akkor is ha valaki a családból rossz dolgokat csinál.(bátyja főleg) Nigelnek amúgy nincsenek nagy barátai, de haverokból  azokból sok van. Amíg nem volt sérült addig sokszor ment el a haverokkal meg a többi melóssal piálni, bár társaságban is inkább ő volt a csendesebb ember, aki ha a társaságba belekötöttek ő állt fel először verekedni. Beszélgetni nem nagyon szeret, hideg természet, komoly, keveset mosolyog, nem nyílik meg senki előtt. Viszont szeret olvasni, krimit és horrort. Nem volt soha pár hónapnál hosszabb kapcsolata, egy idő után a barátnők megunták hogy úgy kell kicsikarni belőle az érzelmeket, inkább kerestek egy másik palit, aki nem ilyen nehéz eset. kicsit türelmetlenek voltak, őt puhítani kell. Sokáig.
Pasija meg még annyira sem volt, pedig biszex, de ezt titkolja és így alakult, nőket felszedni  klasszikusabbnak és egyszerűbbnek tűnt számára. A "baleset" után viszont egyáltalán nem is próbálkozik senkivel, a tükörben ha látja magát, el nem tudja képzelni ki a ráknak tetszene egy csonka ember.

És a végére íme ő  Nigel, szeressétek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése